Plakplaatsen verkiezingen

In verband met de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap op woensdag 20 maart, plaatst de gemeente borden voor het aanplakken door politieke partijen.

Vanaf woensdag 20 februari kan er worden geplakt.

Locaties van de borden

Het betreft dertien aanplakborden, verspreid over de gemeente Middelburg: Van Cittersstraat (Sint Laurens) / Brigdamseweg bij President Rooseveltlaan (Klarenbeek) / Grote Sternstraat/ Geersesweg (Veersepoort) / Nassaulaan (Nieuw Middelburg) / Damplein (binnenstad) / Euromarkt (Griffioen) / Karel Doormanplein (’t Zand) / Maasstraat (Stromenwijk) / Vrijlandstraat (Dauwendaele) / Rentmeesterlaan (Magistraatwijk) / Ravensteijnweg (Mortiere) / Oude Rijksweg / Quarleshavenstraat (Nieuw- en Sint Joosland) / Koningin Julianalaan (Arnemuiden).

Regels

Elk bord is ongeveer 4 meter breed en 1.90 meter hoog en bevat tien vlakken. Het is de bedoeling dat per politieke partij maximaal één vlak wordt beplakt en dat de politieke partijen gepast gebruik maken van de aanplakmogelijkheid en ook respect opbrengen voor belangen (ruimte) van de medegebruikers van de borden.

Het is niet toegestaan om op andere plaats(en) op of aan openbare grond verkiezingsborden, posters, stickers etc. aan te brengen. Deze worden verwijderd en de kosten worden in rekening gebracht.