Werken bij de gemeente

Wanneer er vacatures zijn worden ze op deze pagina geplaatst. Bekijk ook informatie over arbeidsvoorwaarden, stages en het versturen van een open sollicitatie.

De M van Middelburg is markant. Hij symboliseert het karakter van onze stad: monumentaal en tegelijkertijd modern. Monumentaal is de binnenstad met zijn koopmanswoningen en pakhuizen, zijn gotische stadhuis en middeleeuwse abdij. Modern zijn de voorzieningen, winkels, nieuwbouw en festivals. Modern is ook de ruimte die de gemeente biedt. Ruimte voor vernieuwing en verbetering. Werken in en aan een stad die het beste uit twee werelden combineert vergt inlevingsvermogen. Wij zoeken mensen die weten wat onze inwoners en bedrijven beweegt en hier graag op inspelen. Geraakt door de M van Middelburg? Maak van onze stad jouw wereld.

Vacatures

Open sollicitaties

Indien u een open sollicitatiebrief wilt schrijven aan de gemeente Middelburg, dan kunt u een e-mail sturen naar personeelszaken@middelburg.nl

Arbeidsvoorwaarden

De gemeente als werkgever kent goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en variabele werktijden. Bij de gemeente Middelburg heb je mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling met een flexibel beloningsbeleid. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van ongeveer 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor het kopen van extra verlof, opleidingen, aanvulling op salaris etc. De overige arbeidsvoorwaarden kun je vinden in de Arbeidsvoorwaardenregeling Gemeente Middelburg.

Stages

Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiairs. Volg je een opleiding op MBO-, HBO- of universitair niveau dan kun je een brief met cv sturen naar personeelszaken@middelburg.nl. Geef in jouw brief zo duidelijk mogelijk aan in welke richting je een stageplek zoekt, wat de stage-opdracht is en gedurende welke periode je stage wil lopen. Na ontvangst van jouw brief met cv verneem je zo spoedig mogelijk van ons of wij een stageplaats voor je hebben. We hebben regelmatig vacatures voor stageplaatsen.