Start stemperiode Lange Jan Awards

Iedere twee jaar bedankt de gemeente Middelburg haar vrijwilligers met de Lange Jan Awards, de vrijwilligersprijzen van de stad. Er zijn drie genomineerden in drie categorieën.

Het publiek zond maar liefst 245 nominaties in. Daarna koos een deskundige jury in 3 categorieën 3 kanshebbers uit. Het publiek wordt nu opgeroepen om uit deze 9 kanshebbers de 3 winnaars te kiezen.

U kunt nu uw stem uitbrengen tot en met 28 mei.

De 3 winnaars worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke waarderingsavond voor vrijwilligers op 1 juni. Tijdens de waarderingsavond staan niet alleen de laatste 9 genomineerden en de 3 winnaars in de spotlights. Juist alle genomineerde vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties hebben een uitnodiging ontvangen voor deze avond. Zij krijgen een compleet verzorgde avond uit aangeboden, met een mooi (entertainment) programma om hen te bedanken voor hun inzet.

De Lange Jan Awards is een project van de gemeente Middelburg in samenwerking met Stichting Welzijn Middelburg.