Onderzoek digitale dienstverlening Middelburg

Gemeente Middelburg is een onderzoek gestart naar de visie van inwoners op digitale dienstverlening. Claudia de Keijzer van Hogeschool Zeeland voert het onderzoek uit.

Het onderzoek naar digitale dienstverlening gaat over de diensten die op de website van gemeente Middelburg worden aangeboden. Gemeente Middelburg mist inzicht van inwoners op het gebied van kennis, houding en gedrag bij het wel of niet afnemen van online diensten.

Voor het verzamelen van meningen, is de hulp van inwoners hard nodig. Om een concreet beeld te schetsen van wat er bij inwoners speelt, worden er interviews afgenomen. Het gesprek duurt ongeveer een kwartier. Er wordt zorgvuldig met de verstrekte informatie omgegaan.

Wilt u meewerken aan dit onderzoek en uw mening geven over de digitale dienstverlening van gemeente Middelburg. Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar c.de.keijzer@middelburg.nl