Geen inzameling van oud papier in de zomervakantie

In de zomervakantie gaat de maandelijkse inzameling van huishoudelijk oud papier in de wijken één keer niet door. Ook inzamelende verenigingen, clubs en kerken hebben dan vakantie.

In de oud papier- en afvalkalender staat vermeld of in uw wijk in juli of in augustus geen oud papier wordt opgehaald. De kalender kunt u ook online raadplegen (pdf, 911 kB).

Let op

De inzameling in de wijken Breewijk, Griffioen 1, Klarenbeek, Prooijenspark, Veersepoort en ’t Zand wordt in juli niet op de derde vrijdag maar op de tweede vrijdag (14 juli) gehouden.

Oud papier kunt u altijd naar de milieustraat brengen. Inwoners van de wijk Dauwendaele kunnen hun oud papier kwijt in de ondergrondse papiercontainers in die wijk.

Rittenburg

In de nieuwe wijk Rittenburg wordt vanaf heden het oud papier opgehaald door de Zendingscommissie Gereformeerde Gemeente. Dit doen zij elke 3e vrijdag van de maand. Behalve in de maand juli, dan wordt het papier op vrijdag 14 juli opgehaald en in augustus, want dan wordt er wegens de vakantie niet opgehaald.