Burgemeester weer aan de slag

Gemeente Middelburg is blij te kunnen melden dat burgemeester Harald Bergmann maandag weer is gestart met zijn werkzaamheden.

De komende twee weken zal hij halve dagen werken en zich richten op werkzaamheden binnen de gemeente Middelburg. De onderzoeken naar de oorzaak van wat er gebeurd is, zijn nog gaande en daarover zijn nog geen resultaten bekend.

De burgemeester, zijn vrouw Marjolijn en de kinderen, hebben de vele hartverwarmende reacties zeer op prijs gesteld en willen iedereen daarvoor hartelijk dankzeggen.

Harald Bergmann werd op vrijdagavond 15 september onwel en opgenomen in het ziekenhuis. De dag erna mocht hij het ziekenhuis weer verlaten. Op advies van de artsen heeft de burgemeester afgelopen twee weken thuis rust gehouden.