Actueel

De gemeentelijke nieuwsberichten, wekelijkse Faampagina's en gedichten van onze stadsdichter.

• Nieuwsberichten

De actuele nieuwsberichten van gemeente Middelburg.

• RSS feed

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de gemeente Middelburg door u te abonneren op de RSS feed.

• Faampagina's met officiële publicaties

Gemeente Middelburg publiceert wekelijks informatie en officiële publicaties in huis-aan-huisblad De Faam. Op deze worden deze pagina's in pdf-vorm aangeboden.

• Blijf op de hoogte van besluiten in uw buurt

Via ‘Over uw buurt’ kunt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw buurt. Deze service biedt de mogelijkheid om berichten bij u in de buurt of de hele gemeente digitaal te ontvangen.

• Nieuwsarchief

Oudere nieuwsberichten van gemeente Middelburg gegroepeerd per kwartaal.

• Gedichten van stadsdichter Karel Leeftink

Gemeente Middelburg heeft haar eigen stadsdichter: Karel Leeftink. De stadsdichter dicht over actuele gebeurtenissen, evenementen en dingen die hem opvallen.

• Projecten met Europese subsidie

De gemeente Middelburg ontvangt voor een aantal projecten Europese subsidie.